Ön itt áll: Univerzális Élet > Az állatok kérése: Hagyjatok bennünket élni!

Az állatok kérése: Hagyjatok bennünket élni!


Ne egyetek húst! Miért?

A Földön kétszer annyi vágóállat él, mint ember! Évente világszerte 45 milliárd állatot ölnek meg emberi fogyasztásra. Ennek nincs semmiféle intelligens alapja! Mert: A húsevés kegyetlenség A húsevés beteggé tesz A húsevés globális nyomort okoz


A húsevés kegyetlenség!


A húsevés beteggé tesz

A hús táplálkozásélettani szempontból fölösleges táplálék. Manapság a szakemberek körében már nem kétséges, hogy a húsmentes, vegetáriánus táplálkozás a legkedvezőbben fedezi a szervezet tápanyagszükségletét. Ezenkívül a húsevés betegséget is okozhat, pl. rákot, cukorbetegséget.


A húsevés globális szenvedést okoz

Éhezés és szomjúság Ha az emberiség vegetáriánus módon táplálkozna, akkor egy embernek sem kellene éheznie ezen a bolygón! A vízspórolás leghatékonyabb módja a húsfogyasztás mellőzése. Környezeti károk és klímaváltozás A legjobb, amit a környezetért tehet, hogy vegetáriánus lesz! Ha minden ember vegetáriánussá válná, a globális felmelegedés szabályozható lenne.


Prófétai szó az állatokért

Az állatok kimondhatatlanul szenvednek: a vágóhidakon, a kísérleti laboratóriumokban, a vadászat végett - több millió állatot ölnek meg az emberek húsfogyasztása miatt. Az állatok megszólítják az emberek szívét: "Segítsetek nekünk, hogy nekünk is tető kerüljön a fejünk fölé, ahogyan a tiétek fölött is van. Emberek, érezzétek szívetekben! Érezzétek, hogy mi a ti kis állattestvéreitek vagyunk!....Kérünk, kérünk titeket, segítsetek, hogy az állatszerető emberek hajlékot építhessenek nekünk, és táplálékot adhassanak!


 

© 2014 Univerzális Élet • E-mail: univerzalis.elet@freemail.huImpressum