Ön itt áll: Univerzális Élet > Linkek

Linkek


További aktuális információk az Univerzális Élet magyarországi közösségéről

A http://elet.uni.hu oldalon többek között megtalálhatja az összes magyar nyelven kiadott könyvet és hanghordozót.

Szellemi könyvek, melyek segítségével  tanulhatunk, hogy etikai-erkölcsi értékeket sajátítsunk el.
A könyvek számtalan témát átfognak, például: gyógyulás, kinyilatkoztatások, élet és halál, bensőbe mélyülés, a Hegyi Beszéd útja, tudatos élet, könyvek gyerekeknek és zenék. Számos nyelven nem csak könyvek, hanem hanganyagok (CD-k, kazetták) is rendelkezésre állnak.
A kiadó ajánlatát a www.das-wort.com honlapon tekintheti meg. A magyar nyelven megjelent könyvek is itt rendelhetők meg.

 

A Radio Santec szellemi témájú rádióadásokat sugároz – A szellemi forradalom eredete Isten Prófétai Szava a mai korra, mely időközben vlágszerte több millió hallgatót elért.
Isten Krisztusának Szellemének kinyilatkoztatásait, illetve további érdekes témákat - hitgyógyítás, a Belső Út, Szellemi segítség napjainkra - már sok nyelvre lefordították, és az adásokat rendszeresen sugározzuk. Halgassa az adásokat Ön is Interneten keresztül (magyar nyelven is): www.radio-santec.com.

 

 

 

Egy kisebbség üldözése – üldözés hitbéli okok miatt
Vallási kisebbségek üldözése a történelem során
Az Univerzális Élet őskeresztényeinek üldözése ma
www.steinadler-schwefelgeruch.de (német, ill. angol nyelvű oldal)

 

Egy adássorozatban az Univerzális Élet őskeresztényei arról a nagy eredményről számolnak be, amelyet távol a világ színpadának történéseitől csendben fel- és kiépítettek.            A Békebirodalom (az emberek, a természet és az állatok egysége) látomása Izajás prófétától származik körülbelül 3000 évvel ezelőttről. Eljött az idő. A Béke Birodalma felépül. Az Új Jeruzsálem Jézus Krisztus Békebirodalma, aminek eljöveteléért a keresztények 2000 éve imádkoznak a Mi Atyánkban: Jöjjön el a Te országod! Legyen meg a Te akaratod!
Isten azt szeretné, hogy az Ő akarata teljesüljön, és Birodalma a Földre jöjjön! Ezért jött létre a békés föld, Jézus Krisztus Békebirodalmának alapja – a szellemi-prófétai szó által. Erről tudósítunk az Új Jeruzsálem Adója által Jézus Krisztus Békebirodalmáért.
További információ: www.neu-jerusalem.de. (Magyar nyelvű oldal még nem készült - de a filmek magukért beszélnek.)

A Nemzetközi Gabriella-Alapítvány célja, hogy élőhelyet teremtsen az állatoknak, ahol Isten szabad teremtményeihez méltó életet élhetnek. Fajuknak megfelelően szabadon és békében mozoghatnak, és nem kell félniük, hogy üldözni vagy kínozni fogják őket. Növekszik bizalmuk az emberek iránt, akik segítenek nekik, gondoskodnak róluk, valamint érzéseikben, gondolataikban és önzetlen cselekedeteikben figyelemmel, megbecsüléssel és barátságosan közelednek feléjük.
További információkat az alapítvány honlapján talál: www.gabriele-stiftung.de.

 

© 2014 Univerzális Élet • E-mail: univerzalis.elet@freemail.huImpressum