Här är du: Startsida

Universellt Liv
Den Inre ReligionenJesus grundade ingen kyrka, Han var heller ingen kyrkobesökare

– inte vi heller!

Han kom för 2000 år sedan, för att bringa oss människor Vägen, Sanningen och Livet – den inre Reformen. Denna missbrukades av den institutionella kykan, för att grunda en yttre religion. Därför uppenbarar Kristus genom det profetiska ordet idag pånytt Guds Rike, vars grundlag är Guds Tio Budord, Bergspredikan och Fader Vår.

Den, som följer Jesus, den Kristus, utan att binda sig vid präster och pastorer uppnår lycka, säkerhet och frihet, vinner det Inre Livet och erfar Gudsnärheten. Det är det som är livet i vardagen.

______________________________________________________________________

AKTUELL INFORMATION: 

 

        Var med och skydda landet för fred, mellan människa, natur och djur!

"Den internationella Gabriele-Stiftelsen för alla kulturer världen över" arbetar för en global gottgörelse i medvetenheten om att människor, djur och växter är alla Guds varelser. Detta fredsland ligger ca 1 timme öster om Frankfurt i Tyskland och hotas nu av ett större trafikprojekt, som skulle förstöra allt! Vill du vara med och skriva på en protestlista så klicka HÄR  Du kommer in på den engelska sidan av Gabriele-Stiftelsen där du kan skriva på online eller skriva ut en lista i pdf.format. För information om Gabriele-Stiftelsen på svenska klicka HÄR  (längst ner på sidan). Tack på för ditt stöd!

  

_______________________________________________________________________

          Böcker och och information på mer än 20 olika språk! Klicka HÄR

Universellt Liv i Tyskland har under de senaste åren växt till ett världsomfattande verk. På många platser och i städer över hela världen träffas urkristna för att höra läran och utbyta erfarenheter. Det finns över 130 böcker skrivna med de gudomliga budskapen och många av dem har också översatts från tyska till mer än 20 olika språk. Information och läran sprids genom böcker, CDs, DVDs, internet, radio och även via TV (det finns numera fler kanaler).

________________________________________________________________________

Läs utdrag från följande böcker och broschyrer:   

"Detta är Mitt Ord, A och Ω, Jesu Evangelium, som numera de sanna kristna i hela världen känner till." 

"Bergspredikan" – konkreta levnadsanvisningar för ett liv efter Guds lager i vardagen.

"Vägen till det Kosmiska Medvetandet" - är vägen in i den sanna friheten.

"Nyttja ögonblicket" - Allt du gör, gör det helt och fullt!

"Inre Bön" - hur uppnår jag den rätta bönen?

"Glömmandets Väg - Mikrokosmos i Makrokosmos" - Allt är energi. Vi lagrar oavbrutet!

eller beställ en boklista över böcker på svenska! se "gratis information"

______________________________________________________________________

 

Sophia-biblioteket med informationscentrum
för livets alla områden

Det nya Sophia-biblioteket öppnar sina dörrar för alla kulturer världen över den 12e november 2011 ! Där finner du även ett informationscentrum, en bokhandel, ett café och en stilla kammer för en lugn stund. Du är hjärtligt välkommen att besöka det nya biblioteket med informationscentrum. Om du vill besöka fredslandet kan du även åka med en pendelbuss härifrån. Den går varje ons, fredag - söndag kl. 14.00. Besöksadressen är Sophia-biblioteket, Max-Braun-Str. 2, 97828 Marktheidenfeld - Altfeld, Tyskland. Info: www.sophia-bibliothek.de (eller ring oss i Malmö Tel.040-267470)

 

Höst - Konsert

                                    Konsert med Santec Music Orchestra

                                          Lördagen den 26 oktober 2013

Kl. 19.30 i Sophia bibliotekets stora sal. Till förmån för djur och natur. Förköp biljetter: Tel. 0049 / 9391-504650. Arr. Santec Music GmbH. Biljettpris: € 45,- Kvällskassa samt insläpp från kl. 18.30. Information om konserter: www.altfelder-konzerte.de  

 

© 2014 Universelles Leben e.V. • E-mail: info@universelles-leben.orgImpressum