Vi ste ovde: Početna

Univerzalni Život
Unutarnja religija


Isus nije osnovao crkvu, On nije posećivao crkvu - ni mi takođe ! 

On je došao pre 2000 godina, da nama ljudima donese Put, Istinu i Život – unutarnju reformu. Nju su zloupotrebile institucije crkve da bi zasnovale spoljašnju religiju. Zbog toga Hrist danas preko proročke reči ponovo objavljuje Carstvo Božje, čija su osnova Deset Božjih zapovesti, Beseda na Gori i Oče naš.

Ko sledi Isusa, Hrista, ne vezujući se za sveštenike i poglavare, postiže sreću, sigurnost i slobodu,, stiče Unutarnji život i iskusi Božju blizinu. To je život u svakodnevnici.

 

 

Novosti i aktuelnosti za decembar 2013:

Pratite naš Program nedeljnih susreta za mesec decembar 2013!

Sledeće teme možete pogledati sa nama:

24.11.2013. - Fini govor biljaka
01.12.2013. - Reportaža sa Zemlje Mira
08.12.2013. - Ima li čovek slobodnu volju?
15.12.2013. - Ko je bio Isus iz Nazareta?
22.12.2013. - Božićna emisija
29.12.2013. - Nova godina - Novi život.

 

Radio Santec Kosmički talas

Slušajte Internet radio prahrišćana Univerzalnog života!

Uključite se i pratite emitovanje Kosmičke životne škole preko Interneta. Pogledajte kompletan Katalog svih radio emisija Univerzalnog života: Duhovne pomoći za dan, instrumentalna muzika, Životna škola za savladavanje života Emisije na temu zdravlja i bolesti, za prirodu i životinje i još mnoge druge emisije.

Izbor daljih aktuelnih tema:

Imate li pitanja? Pišite nam, radujemo se vašem javljanju.

 

Prahrišćansko mišljenje i življenje

Poruka iz večnog zakona ljubavi i života Današnji prahršćani nisu fanatici niti istaknuti savremenici. Današnji prahrišćani obema nogama stoje na Zemlji. Međutim njihov je stav usmeren ka nebu.


Susreti u Univerzalnom životu

Prahrišćani ne idu u crkve od kamena jer svaki čovek je hram Božji. Upravo je Isus Hrist podučavao da se Kraljevstvo Božije nalazi u čovekovoj nutrini. Tom Kraljevstvu Božijem ne dolazi se bliže kroz pripadnost nekoj religijskoj zajednici – zbog toga u Univerzalnom životu ne postoji članstvo – već život prema Božijim zapovestima. Kako se to može dogoditi u svakidašnjem životu - teme su različitih susreta u Univerzalnom životu.


Pomozite, da pomognemo životinjama!

Isus nije živeo samo zbog ljudi, već i zbog životinja. On je poučavao jedinstvo između čoveka, prirode i životinja. Zbog toga molba: Pomozite da se obustavi rat u šumama i poljima, u klanicama i laboratorijima! Stvorite mir sa životinjama, prirodom i Zemljom! Ne jedite meso svojih sustvorenja!


Ko sedi na Petrovoj stolici?

Petrova stolica ne može biti Hristov zastupnik jer papa ne zastupa Hristovo učenje, već paganski sveštenički kult. Dakle, vatikanska crkva i njen privezak, luteranska crkva se lažno predstavljaju sa imenom „Hrist“. Kada bi se službene crkve nazivale samo „rimokatolička“ ili „luteranska“, bila bi to njihova stvar. Pošto prahrišćani imaju za cilj rehabilitovati Hristovo ime, zbog toga i pokazujemo nehrišćanske intrige ovih institucija.


Internacionalna Zaduzbina Gabriele - Zastitite Zemlju mira! - Jednostavno potpisite i pomozite

 

© 2014 Univerzalni život • E-mail: info@univerzalni-zivot.orgImpresum