Vi ste ovde: Početna > Linkovi

Linkovi


Progon jedne manjine – progonjeni iz verskih razloga
Progoni religioznih manjina kroz istoriju.
Progon prahrišćana danas, u Univerzalnom životu.

www.steinadler-schwefelgeruch.de

 

U prostorima Zadužbine Gabriele stvara se životni prostor za životinje kako bi mogle živjeti dostojnim životom Božjih stvorenja. One se mogu slobodno i u miru kretati, već prema vrsti, bez straha da budu progonjene i mučene, u rastućoj pozitivnoj povezanosti s ljudima koji im dolaze u susret s brigom i donose pažnju, poštovanje i prijateljstvo u osjećajima, mislima i nesebičnim delima.
Više informacija o Zadužbini Gabriele naći ćete na linku www.gabriele-stiftung.de 

Duhovne knjige za učenje i dostizanje etičko-moralnih vrednosti. Mi nudimo duhovne knjige, DVD-je, CD-ove i drugu literaturu datu iz Božje Mudrosti za učenje i dostizanje visokih etičkih, moralnih vrednosti, isceljenje i dolazak bliže Bogu u nama kroz širenje Božanske svesti putem učenja Isusa Hrista i kroz samospoznaju. Gabriele izdavačka kuća Reč je poklon iz duhovnog sveta čovečanstvu.
Ponudu izdavača na srpskom jeziku naći ćete na linku: http://www.rec.co.rs 

Radio Santec emituje program sa duhovnim sadržajem - duhovna revolucija koja ima svoj izvor u Božijoj proročkoj reči za naše vreme, u međuvremenu stiže do milionskog auditorijuma širom sveta. Poruke Hristovog – Božjeg – Duha, teme kao iscelivanje verom, Unutarnji put, duhovne pomoći za dan, već su prevedene na mnoge jezike i redovno se emituju. Aktuelni pregled programa i obimnu arhivu emisija na srpskom jeziku naći ćete na linku http://www.radio-santec.co.rs

 

© 2014 Univerzalni život • E-mail: info@univerzalni-zivot.orgImpresum