Tukaj ste: začetna stran

Univerzalno življenje
notranja religija


Jezus ni ustanovil cerkve in je tudi ni obiskoval
– mi tudi ne!

Prišel je pred 2000 leti, da bi nam ljudem prinesel pot, resnico in življenje – notranjo reformo. Cerkvene institucije so to zlorabile za ustanovitev zunanje religije. Zato danes Kristus po preroški besedi ponovno razodeva Božje kraljestvo, ki temelji na Desetih Božjih zapovedih, Govoru na Gori in v molitvi Oče naš.

 

Kdor sledi Jezusu, Kristusu brez vezanosti na duhovnike in župnike, doseže srečo, gotovost in svobodo, pridobi notranje življenje in občuti božjo bližino. To je življenje v vsakdanjiku.

Novosti in aktualno, julij 2014:

Izšla je nova knjiga Nova doba Kristusa Boga - Govor na gori se da živeti.
več o knjigi >>

Obiščite prireditve v Multimedijskem centru Beseda.
Več o priredivah >>

Izbira nadaljnih aktualnih tem:

Mednarodni Gabrielen sklad: Zascitite Dezelo miru - Podpisite in s tem pomagajte

Imate vprašanja? Pišite nam, veseli bomo Vašega sporočila.

Prakristjansko mišljenje in življenje

Današnji prakristjani niso fanatiki in se ne povzdigujejo nad druge. Današnji prakristjani stojijo na tleh z obema nogama. Njihovo notranje prepričanje je usmerjeno na nebesa.


Prireditve Univerzalnega življenja

Prakristjani ne obiskujemo cerkva iz kamenja, saj je vsak človek Božji tempelj Že Jezus, Kristus je učil, da lahko Božje kraljestvo najdemo v sebi. Tega Božjega kraljestva ne dosežemo s pripadnostjo neko religiji - zato v Univerzalnem življenju nimamo članstva - temveč z uresničevanjem Božjih zapovedi. Kako lahko to dosežemo v vsakdanjem življenju je tema različnih prireditev v Univerzalnem življenju


Pomagajte pri reševanju živali!

Jezus, Kristus, ni živel samo za ljudi, ampak tudi za živali.Učil je enost med ljudmi, naravo in živalmi. Zato Vas prosimo:
Pomagajte, da zaustavimo vojno v gozdu in na polju, v klavnicah in laboratorijih! Sklenimo mir z živalmi, naravo in Zemljo! In ne jejte mesa Vaših sostvaritev!


Kdo sedi na Petrovem stolu?

Imetnik Petrovega stola ne more biti Kristusov namestnik, ker papež zastopa poganski kult in ne Kristusov nauk. Cerkev v Vatikanu in njen privesek Lutrova cerkev sleparijo, ko se nazivajo s Kristusovim imenom. Če bi se uradni cerkvi imenovali samo "rimokatoliška" ali "luteranska" bi bila to njuna zadeva. Torej imamo Prakristjani cilj, da rehabilitiramo Kristusovo ime, zato kažemo na nekristjanske spletke teh institucij.


Glas za živali

"Prosimo, prosimo, ljudje, dajte glas živalim! Ne jejte nas! Občutite z nami! Tedaj nas boste začeli ljubiti in nastal bo mir na polju in v hlevih, v vodah, v zraku in v poskusnih laboratorijih. In v srca ljudi se bo naselil Betlehem.«


Sporočilo resnice

Sporočilo resnice so brezplačne brošure o sledečih temah: "Govor na gori - pot k izpolnjenemu življenju", "Deset Božjih zapovedi - kažipot k višjemu življenju", "Pomoč za bolne in trpeče", "Niste sami", "Izpolnjeno življenje vse do pozne starosti", "Živite večno – smrt ne obstaja", "Biseri življenja", "Tolažba v stiski in trpljenju"


 

© 2014 Universelles Leben e.V. • E-mail: info@univerzalno-zivljenje.siImpresum