Tukaj ste: začetna stran > Mi o sebi > Besede življenja

Notranja pot pomeni: Razvijam se ter
dopuščam, da višje moči delujejo po meni.


Gabriele, Božja prerokinja in poslanka za naš čas je to temo pojasnila v Kozmični življenjski šoli dne 21. 01. 2001. Kratek izvleček:

»Storiti nekaj nesebično« pomeni: Očistim svoj nizki jaz, ki vedno samo nekaj hoče - ki zahteva hvaležnost, ki zahteva pritrjevanje, rečeno na splošno, zahteva aplavz. Notranja pot pomeni: Razvijem se ter dopuščam, da višje moči delujejo po meni. Na Notranji poti se razvijamo tako, da razgradimo ravno ta aplavz našemu jazu.

Ko postopno lahko vesoljna Božja moč vedno bolj deluje po nas, potem ne vprašamo več: Zakaj delam to? Za koga storim to? - Storim, ker Bog daje. Bog je ljubezen; neumorno daje in ne vpraša: »Čemu dajem, zakaj dajem? Komu dajem? Ne dela izjem. On daje. Tako kot nas prežemajo Božje moči, dajemo, ne da bi vprašali, kaj bomo za to prejeli. Vse dokler pa sprašujemo: «Kaj dobim za to, kar sem naredil?«, dokler pričakujemo pohvalo, priznanje in zahvalo, torej človeški aplavz; ne dajemo nesebično; o tem samo govorimo.

Celotna Notranja pot stremi k naslednjemu: Zavedati se tega, kar smo v Bogu. Ko se enkrat tega zavemo, kaj smo v Bogu, potem tudi postopno storimo, kar hoče Bog. Takrat aktiviramo notranje moči, kar pomeni: V sebi mobiliziramo polnino neskončnosti in jo dajemo tako daleč, kot jo je mogoče dati na tem svetu. Takrat pa so visoke moči v polnini v pripravljenosti, torej v sedanjosti. Zdaj bi skorajda rada rekla: v glavi.

___________________________________________________________________________

Dies ist nur ein kleiner Auszug aus der  Kosmischen Lebensschule, dem  Treffen aller Gottsucher, das jeden Sonntag um 10.00 Uhr in vielen  Orten urchristlicher Begegnung stattfindet.

Haben Sie Interesse? Möchten Sie gerne eine Veranstaltung live miterleben? Nähere Informationen und Veranstaltungsorte: Treffen aller Gottsucher


zum nächsten Abschnitt

 

 

© 2014 Universelles Leben e.V. • E-mail: info@univerzalno-zivljenje.siImpresum