Tukaj ste: začetna stran > Mi o sebi > Besede življenja

Pomor živali je smrt ljudi


Gabriele, Božja prerokinja in poslanka za naš čas, je to temo pojasnila v Kozmični življenjski šoli dne 08. 04. 2001. Kratek izvleček:

»Mesno hrano bomo jedli zavestneje in je použili manj« - kaj to pravzaprav pomeni? Če smo mesa jedli na pretek, potem smo se s tem programirali. Mi, ljudje, vsak posameznik med nami, je programer. Svojo zavest in podzavest ter svoje možgane programiramo s svojimi petimi čuti; zavest in podzavest pa spet programirata vse telesne celice in vse poteke našega fizičnega telesa. Če smo do zdaj jedli veliko mesne hrane, so vse telesne celice usmerjene na mesno hrano. Naše telesne celice so dobile spodbude iz možgan. Informacijo: Meso in meso. Enako: Nikotin in nikotin ter vsa nadaljnja poživila kot je alkohol in podobno. To tiči v naših telesnih celicah. Če zdaj od danes na jutri prenehamo s to sladostrastnostjo, potem tega še dolgo nismo pregnali iz telesa, prav nasprotno: Telo hoče in zahteva in če od tega ne dobi ničesar več, je možno, da zboli, ker mu manjkajo ustrezne snovi, ker - na primer namesto mesne hrane, ni dobil ničesar drugega, kar ponuja narava. Telo je proizvajalec mesa; hoče meso in spet oddaja misli o mesu. Hoče nikotin in morda oddaja spet esenco nikotina.

To torej pomeni, da prav nič ne koristi, če enostavno prekinemo. Če prekinemo, postanemo fanatični; trpinčimo se - naše telo pa še naprej zahteva. Ker mu tega ne damo, se v glavi, v podzavesti nekaj spremeni, to pomeni potem: »Sem proti vsem, ki še delajo to, kar sem jaz že zdavnaj opustil.« Ne drži: Odrinil!

Božji Duh pusti, da vse pride do vrhunca. Opominja nas, daje nam pomoči. Ne blokira takoj tako, da reče: »ne smeš več« - vsakdo ima svobodno voljo, - ampak to pomeni: To moraš razgraditi ter svoje možgane, zavest in podzavest okrepiti s pozitivnimi mislimi, se torej povezati z naravnimi proizvodi, da bi v tvoji glavi, v zavesti in podzavesti ter v vseh funkcijah tvojega telesa delovala narava. Tako vzpostaviš pozitivno komunikacijo z naravo in použil boš tudi naravno hrano, ki je Bogu po volji.

Zdaj je dosežen vrhunec in Duh reče: «Konec! Če boš še naprej jedel meso, boš doživel, kar se ti bo zgodilo. Če boš še naprej mučil svoje manjše brate in sestre, boš doživel, kar se ti bo zgodilo.« Zdaj je dosežen vrhunec in pod tem je potegnjena črta. Enako se bo nekoč zgodilo z alkoholom, nikotinom, z vsemi sladostrastnostmi, tudi s pretirano seksualnostjo, to se bo zgodilo z vsem. Stvar prispe do vrhunca in takrat poseže Duh. Takrat reče: Konec. Posledice so lahko nato ustrezne bolezni in trpljenje. Duh torej potegne črto. In potegnil jo je.

Mi pa imamo svobodno voljo, da telesu še naprej škodujemo, rečeno povsem enostavno, da uničimo same sebe ali pa se na novo programirano. Mi sami smo programer, tako da se discipliniramo ter enkrat spoznamo, kaj smo vnesli, da nas danes muči in trpinči. Nato velja, da s Kristusom, Ki je pomoč v nas, razrešimo to grešno, nasprotno, satansko programiranje in se usmerimo na Božje zapovedi in nauk Jezusa, Kristusa.

To lahko storimo, ali pa tudi ne. Po zakonu setve in žetve smo sami odgovorni za svoje mišljenje, govorjenje, obnašanje, tudi za prehrano. Sami smo odgovorni za to, kar vnašamo. Sami smo odgovorni za to, kar mora trpeti telo - saj smo mu vendarle poprej povedali, kaj bi radi.

Kako poseže Duh? To gre prek ozvezdij. Ozvezdja imajo določen volumen prestrezanja posameznikovih vnosov. Ko je ta volumen prestrezanja napolnjen, je dosežen vrhunec. Takrat zvezde sevajo in mi doživimo svoje vnose. Takrat lahko rečemo: Zdaj je mera polna. Bog pri človekovih vnosih ne poseže vmes, poseže pa, ko gre za naravo, živali, Zemljo; saj te niso obremenjene. Mi smo obremenili naravo, to je naš vzrok. Narava se ni obremenila, živali se niso obremenile, Zemlja se ni obremenila.

Bog nam je dal zdravo zemljo - uničili smo jo mi. Bog nam je dal živali, ki so naši manjši bratje in sestre, mi smo jih naredili za klavno živino in še marsikaj. Imeli smo zdrava polja, zdrave gozdove, zdrave travnike. Kaj smo naredili iz njih? Mislim, da mi ni treba podrobno navajati - kaj še danes počnemo s tem? Tukaj poseže Bog, ker so to neobremenljive Božje evolucijske bitnosti, ki končno spadajo k večni Biti.

Kar se tiče Zemlje in vsega, kar nosi, je mera zdaj polna.

Pri nas, ljudeh, pa gre za kontingent energije, za volumen, ki ga lahko sprejmejo planeti. Ko je volumen, energijski volumen, poln, potem planeti to sevajo in mi doživimo, kar smo posejali.

Če vse premislimo: Ali nismo že pogosto dobili znamenj? »Spremenite se do sveta narave in živali!« Kako pogosto smo dobili tudi svarila. Saj vemo: Kar v Mojzesovih knjigah piše o živalih, ne drži. To je pripisala duhovniška kasta. V vseh časih so prihajali preroki, razsvetljeni možje in žene, po katerih je svaril Bog. Toda človek se ni zmenil za to in zdaj je mera polna. Ne smemo pozabiti: Bog je dobrota, toda v tem primeru je enostavno konec. Ko živali skoraj ne zmorejo več, ker je imunski sistem uničen, takrat se mora nekaj zgoditi. Nekega dne pa bo tudi pri nas popolnoma uničen. Kajti: Pomor živali je smrt ljudi.

___________________________________________________________________________

Dies ist nur ein kleiner Auszug aus der  Kosmischen Lebensschule, dem  Treffen aller Gottsucher, das jeden Sonntag um 10.00 Uhr in vielen  Orten urchristlicher Begegnung stattfindet.

Haben Sie Interesse? Möchten Sie gerne eine Veranstaltung live miterleben? Nähere Informationen und Veranstaltungsorte: Treffen aller Gottsucher


zum nächsten Abschnitt

 

 

© 2014 Universelles Leben e.V. • E-mail: info@univerzalno-zivljenje.siImpresum