Tukaj ste: začetna stran > Preroštvo > Sporočilo

Stvariteljevo sporočilo


Gabriele, prerokinja in Božja poslanka v tem času, je dne 27.2.2001 od Boga, Večnega, prejela naslednje sporočilo, ki ga s tem daje naprej svojim soljudem:

Stvaritelj:

Sem Bog Abrahama, Bog Izaka in Bog Jakoba. Sem Bog vseh pravih prerokov.

Jaz, BOG, Vsemogočni, se oglašam po Svoji prerokinji in poslanki ter se obračam na človeštvo.

Prenehajte uživati svoje sostvaritve, ki so vaši živalski bratje in sestre!

Prenehajte jih mučiti s poskusi na živalih in jemanjem svobode, tako da jih zapirate v hleve, ki niso vredni živali! Živali ljubijo svobodo, prav tako kot vi, ljudje.

Prenehajte ubijati najmanjše živali, življenje v zemlji z umetnimi gnojili, pa tudi z izločki in podobnim!

Prenehajte krčiti gozdove, jih požigati in živalim v gozdu in na poljih odvzemati življenski prostor. Vrnite jim njihov življenjski prostor, gozdove, polja in travnike; sicer vam bo vaša usoda, ki ste si jo sami naložili, odvzela vašo hišo in kmetijo ter vaše vire prehranjevanja, s svetovnimi naravnimi nesrečami, ki ste jih sami ustvarili s svojim obnašanjem proti življenju, proti kraljestvom narave in prav tako proti živalim.

Če se ljudje tudi tokrat ne bodo zmenili za Moje besede, če spet govorim vetru, se bo zanje začel vihar, svetovna usoda, in pomorila bo stotisoče - umirali bodo zaradi svetovnih naravnih nesreč ter pa zaradi bolezni, ki se bodo zgrnile nadnje podobno kot kužne bolezni, ki so jih zaradi svoje odvrnitve od vsakršne duhovne etike in morale, naložili živalim, ki jih trenutno na tisoče sežigajo. Kdor se ne bo spreobrnil, se mu bo godilo podobno.

Izgovoril Sem Svojo besedo. Svetovna apokalipsa teče. Kdor noče slišati, bo v vedno krajših presledkih občutil svoje ustvarjene vzroke kot posledice. Jaz Sem Zemljo z njenimi rastlinami, živalmi in minerali povzdignil k sebi. Kdor se bo kljub temu še spozabil nad Materjo Zemljo z vsemi njenimi življenjskimi oblikami, ta bo občutil posledice. Prenehajte mučiti, ubijati in moriti!

Prenehajte, ljudje, s svojim okrutnim obnašanjem, ki zadeva samo vas in ne drugih bitij; kajti, kar storite najmanjšim vaših sostvaritev, to storite Meni in samim sebi. 

Dovolj je! Spreobrnite se, sicer se bo nadaljevala žetev, ki je vaša setev.

JAZ SEM, ki SEM, vedno isti, včeraj, danes in jutri, vso večnost.

To Stvarnikovo sporočilo je kot  brezplačna brošura

Pomor živali
je smrt ljudi

izšlo v zbirki "Prerok".

Priskrbite si svoj brezplačni izvod tako, da  izpolnete obrazec.

 

© 2014 Universelles Leben e.V. • E-mail: info@univerzalno-zivljenje.siImpresum